Hieronder ziet u de leden van de examencommissie. De examencommissie beoordeeld de toelatingen, tentamens en de examens. De commissie bestaat uit leden met unieke kennis en kunde van een specialistisch vakgebied en affiniteit met de werking van het (endo)cannabinoïden systeem.

Dr. H. Franke

Arts
E-mail Dr. H. Franke

Dr. Franke is arts en gespecialiseerd in de gynaecologie. Dr. Franke is jaren lang als Gynaecoloog werkzaam geweest op het Medisch Spectrum Twente (MST) ziekenhuis in Enschede. Hedendaags is Dr. Franke werkzaam voor pre-scan en is hij bezig met eigen innovatieve ontwikkelingen en onderzoeken waarbij vooral de nadruk ligt op stoffen met een anti-carcinogene werking. Dr. Franke zal zich vooral bezig houden met het beoordelen van tentamen- en examen vragen van medische aard zoals de medische terminologie en de anatomie.

Dr. T. Boermans

Arts
E-mail Dr. T. Boermans

Dr. Boermans is huisarts en heeft een eigen huisartspraktijk in de omgeving van Enschede. Dr. Boermans zal zich voor de opleiding Cannalogie vooral bezig houden met het beoordelen van tentamen- en examen vragen binnen het algemene medische vakgebied.

Drs. N. Al-Rubaiee

Apotheker
E-mail Drs. N. Al-Rubaiee

Drs. N. Al-Rubaiee is apotheker en sinds 2012 eigenaar van meerdere Mediq apotheken. In 2015 is Drs. N. Al-Rubaiee uitgeroepen tot ‘Etnische Zakenvrouw Nederland 2015’. Daarnaast is Drs. N. Al-Rubaiee ook uitvinder van twee unieke producten; namelijk een verpakking waarbij zetpillen makkelijk uit te nemen zijn en oor staafjes met een schroefdraad structuur zodat oorsmeer eenvoudig te verwijderen is. Drs. N. Al-Rubaiee zal zich vooral bezig houden met de beoordeling van de tentamen- en examen vragen binnen haar vakgebied.

L. Manrho

Analist / Laborant
E-mail L. Manrho

Laura studeert (anno 2019) Biologie en Medisch Laboratorium onderzoek op de Hanze University of Applied Sciences in Groningen. Als stageopdracht deed Laura eerder dit jaar onderzoek naar de water oplosbaarheid van CBD (Cannabidiol) en hoe bepaalde natuurlijke bindingen de oplosbaarheid kunnen verbeteren tot een stabiel product welke de toepassingsmogelijkheden vergroot. Laura zal zich vooral bezig houden met het beoordelen van de toelatingen en de beoordeling van de tentamen- en examen vragen die binnen haar vakgebied vallen.

T. Maarse

Analist / Laborant
E-mail T. Maarse

Tanja is afgestudeerd op het Saxion University of Applied Sciences en studeerde daar Biologie en Medisch Laboratorium onderzoek. Tanja is als laboratorium manager werkzaam voor Nova Research en houd zich vooral bezig met het analyseren van cannabinoïden en andere inhoudsstoffen in planten en voedingssupplementen. Tanja zal zich vooral bezig houden met het beoordelen van de toelatingen en de algemene beoordelingen van de tentamen en examen vragen.

S. Cassini

Oprichter
E-mail S. Cassini

Steven is de grondlegger van de opleiding Cannalogie en uitvinder van meerdere toepassingsmogelijkheden en extractietechnieken op het gebied van het medicinaal gebruik van Cannabis. Steven is in 2015 begonnen met het aanbieden van laboratorium testen middels gaschromatografie tegen een betaalbare prijs. Anno 2019 is zijn bedrijf Nova Research uitgegroeid tot het grootste analyse platform van Europa. Steven zal zich vooral bezig houden met tentamen en examen vragen die algemeen te maken hebben met het medicinaal gebruik van Cannabis en het endo-cannabinoïden systeem.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com